Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nyheter

Nyheter Post New Entry

Shoei MG42 -Review

Posted by mrTFG on 18 May, 2011 at 15:27

Shoei MG42.

 

Dette er en av detøffeste Airsoft Riflene som jeg har vært borti så langt.

Shoeihar med denne riflen gjort en glimrende jobb med å bringe tilbakedenne skjønnheten fra den annen verdenskrig. Detaljene er flotte ogdet eneste som egentlig skiller seg ut fra en virkelig MG42 erslangen som kommer ut foran avtrekker bøylen. Når du først tar oppdenne Mgen så kan man legge merke til vekten på våpenet som er påskarve 6 KG, dette er pga at den er lagd av aluminium istedenfor stål(i henhold til japanske våpenlover), og vil derfor være hellersårbar. Men de som er erfarne med Feks Forsvarets MG3 eller ekteMG42er kan nok irritere seg litt over at den er bare halve vekten avden originale på 12 KG.

 

Shoei's MG42 varierer mye når detkommer til FPS pga at den har et GBB system som kan benyttes påmange måter, fra CO2, Gass og HPA (trykkluft tank).

Co2 er noeman helst vil unngå med denne pga at dette vil forårsake kondens ogdermed problemer med skytingen. Gass påvirkes lett av temperatur. SåHPA versjonen er så langt å foretrekke.

Med en enkel trykkregulator kan man faktisk regulere hvor mye kraft du vil ha i dittvåpen, opp til 130PSI (anbefalt av Shoei). Selv har jeg presset denopp i 140-150ish fordi den hadde en tendens til å ikke skyve boltenhardt nok tilbake nå og da når den holdt bare 130 PSI.

 

Førsteinntrykket under testskyting var i begynnelsen overveldene.Blowbacken på denne riflen her rett og slett helt -syk-. Når duskyter får du virkelig føle i kroppen at det 'smeller', den grovtkonstruerte mekanismen. ( Panzergraf demonstrer her på youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=212Qpd7E7pw youtube  )

 

Magasinet var egentlig en liten skuffelse på denne riflensom ellers er så gjennomført bra.

Du får med 2 små bokser somangivelig (har ikke tellet opp) 250 skudd. Dog upraktiske så gir deen god feeling når du må opp med lokket, bytte magasin, slå igjenog røske tilbake bolten.

 

I kamp derimot viser MG42en sinstyrke. Den har faktisk et snev av fearfactor i seg når du brennerløs på fienden, noe som vanskelig kan overgåes når det kommer tilairsoft, ved ett tidspunkt holdt jeg nede 2-3 mann alene i skauen medsporadiske bursts.

Men derimot så kommer klassikern fra Andreverdenskrig inn «Wait for the bastard to reload, then get him»Straks du må opp med lokket og bytte magasin, da er du fucked.

 

Enflaske på Ca 3000psi holder til ca 1500-2000 skudd. Noe som betyr athvis du skal på lengre skirmishes så må du belage deg på å entenha flere flasker eller ha mulighet for å fylle opp flasken igjen.

 

Hopupen er et lite mysterium i seg selv, siden jeg ikke harpeiling på hvordan man demoterer, for densaksskyld tørr jeg ikkedemontere den, kan jeg ikke si mye annet en den, funkerallright.

 

Overall er dette et flott våpen, selv om den harnoen drawbacks.. Forings systemet kan henge seg opp hvis man slurverunder laddinga av magasinene, kulene lager en propp og det blir baresyltetøy av hele saken. Og man kan til tider se at kuler spretterhit og dit hvis du er så uheldig at de kommer borti flammedemperen.Våpenet vil helst egne seg til Reenactment spill i stasjonærestillinger og ikke på et søndags spill i skauen.

 

8/10Categories: Airsoft Vapen

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

2 Comments

Reply McGregor
3:09 on 19 May, 2011 
Veldig bra artikkel! Skikkelig snadder å lese!! *sikle* *sikle*
Reply rick
11:56 on 30 May, 2011 
Kjempebra jobba TFG